1 Cursussen waarbij je weet wat je weet.
Je kan naar een cursus gaan om je kennis op te frissen: Medisch personeel doet dat regelmatig; bijvoorbeeld verpleegkundigen die jaarlijks moeten tonen hun voorbehouden handelingen bekwaam te kunnen uitvoeren.

2 Cursussen waarbij je kennis komt opdoen die je graag wilt leren; je weet wat je niet weet.
Bijvoorbeeld een introductiecursus TA waarbij je weet kennis en vaardigheden op te doen die helder omschreven staan en die en aanvulling zijn op je professionele repertoire.

3 Soms kom je op een workshop terecht waarbij je denkt: ‘verrek, dat heb ik toch al eerder gehoord?’
Je weet dan niet wat je eigenlijk wel wist maar vergeten was.

4 De spannendste cursus / workshop is die waar je naar toe gaat terwijl je niet weet wat je nog niet weet, maar waarbij je al doende erachter komt dat je aan het leren bent waar je onbewust aan toe was en wat aanvullend is op de kennis en vaardigheden die je al bezit.
Waarin het leren zich afspeelt in jouw ‘zone van naaste ontwikkeling’; je leert datgene wat jou past omdat jij er in jouw ontwikkeling aan toe bent.

De werkconferentie ‘Leiderschap Contact & Conflict’ die de p.r.o academie samen met 3 partners organiseert is zo’n spannende ontdekkingstocht.
In 4 dagen bieden wij deelnemers een ervaringsomgeving waarbij de tijden – de taken – de ruimten – en de werkwijze helder zijn ingekaderd.
Met een begeleiding van 1 consultant op iedere 5 deelnemers helpen wij de groep deelnemers vanuit het kader van psychodynamisch systeemdenken ervaringen op te doen in dynamische leergroepen. We onderzoeken wat zich allemaal afspeelt binnen de dynamieken van groepen en organisatiesystemen. In deze dynamische setting worden de deelnemers uitgedaagd hun leiderschapsvaardigheden verdiepen.
Meer dan 6 decennia lang heeft deze unieke werkmethodiek ons geleerd dat je precies datgene leert waar jij in jouw ontwikkeling aan toe bent. Dus je vergaart kennis waarvan je vooraf niet bewust was dat je die miste, en waarbij je heel blij bent dat je die inzichten nu wel weet en zelfs geleerd hebt deze in je eigen praktijk toe te passen.

De werkconferentie wordt gehouden van 13 – 16 oktober 2021.

Wil je van oud deelnemers horen wat ze in een werkconferentie hebben geleerd, ga dan naar:

https://www.proconsult.nl/ervaringen-van-een-werkconferentie/

Wil je meer informatie over de werkconferentie, download dan de brochure op: https://www.proconsult.nl/wp-content/uploads/2021/02/LCC-2021-Brochure-Oct.pdf

Wil je overleg of deze werkconferentie passend is voor jou of jouw medewerkers, neem dan contact met ons op:  026-3704214  of per mail: info@proconsult.nl

De partners van de p.r.o academie zijn:

  • de Erasmus Academie Rotterdam
  • de USBO; het departement Bestuurs- en Organisatiewetenschap van de Universiteit Utrecht
  • en onze Belgische partner MaTRIS; Matrix voor de Transformatie van Rollen en Sociale Innovatie.