Een gratis aanbod voor fundamenteel onderzoek van jezelf in je rol als manager en van de organisatie waarin je werkt.

Geachte manager,

Wij nodigen u uit voor een kort onderzoek en doen u een prikkelend en vrijblijvend aanbod.

Wij bieden u een gratis onderzoeksgesprek aan om de betekenis voor u en uw organisatie te onderzoeken van uw scoring op de u aangeboden quick scan. In dat gesprek van 1 ½ uur nodigen wij u uit te onderzoeken wat wellicht onder de oppervlakte de diepere factoren zijn die dit spanningsveld veroorzaken. Daar zijn wij goed in! Het kunnen spanningen zijn in de organisatie en wellicht ook spanningsvelden tussen u in uw rol en de organisatie of delen daarvan. Of u daarna meer van ons wilt hebben en leren is aan u.

Wie zijn wij: p.r.o consult is een onderdeel van p.r.o academie consult coaching. Sinds 1996 heeft deze organisatie tot doel mensen en organisaties te ontwikkelen in samenhang met hun maatschappelijke omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in het werken met wat er onder de oppervlakte in organisaties speelt en wat leidinggevenden en medewerkers in organisaties als mens en collega nodig hebben om de doelen van de organisatie centraal te houden in hun werk.

Dit doen wij in een nationaal en internationaal netwerk van collega’s. Onze werkconcepten en methodieken zijn uiterst adequaat voor de ontwikkeling van professionals en organisaties.

Wij willen in het kader van duurzaamheid centraler in onze omgeving gaan werken. Bovendien is ons denken en handelen zo krachtig gebaseerd op het aanboren van de onbenutte bronnen in mensen en organisaties dat wij u hier graag kennis mee laten maken. Vandaar ons genereuze aanbod.

Wij nemen graag binnenkort contact met u op of u van ons aanbod gebruik wilt maken. Uiteraard kunt u ons ook al eerder bellen.

Met vriendelijke groet,

Joost Levy
Directeur

Download hier de pdf van onze Quick Scan.