fritz-mautsch

Dr. Fritz Mautsch is vanaf de start van onze TA-opleidingen docent geweest.

Hij heeft vele opleidingsgroepen met zijn eminente kennis over de betekenis van persoonlijk en professioneel contact in organisaties een prachtige bijdrage geleverd aan de vorming van onze studenten. De p.r.o academie zal hem daarvoor eren met een symposium op 23 september op de plaats waar hij de meeste van zijn modulen heeft gegeven: Hotel de Wageningsche Berg, uitkijkend over de Rijn en de Betuwe.

Wij nodigen allen oud studenten van Fritz Mautsch uit om dit symposium met de titel Leiderschap en conflictmanagement bij te wonen. Frits zal een keynote houden over dit onderwerp en daarnaast een aantal life supervisies, wat een mooie demonstratie is van zijn visie op conflict en organisatie begeleiding. Ook Joost Levy zal in de middag een inleiding houden.

Daarnaast worden de deelnemers uitgenodigd een posterpresentatie te maken van een casus of een proces waarin thema’s rond conflict – bonding of een ander TA concept zichtbaar worden en waarvan de presenteerder heeft geleerd gedurende en na het volgen van de opleiding.

 

Ben je geïnteresseerd in onze opleiding Verbindend Transactioneel Leiderschap, dan ben je als gast ook welkom op deze dag. We vragen dan een bijdrage van je die de kosten dekt. Neem hiervoor contact op met ons secretariaat via info@proconsult.nl