Wij bieden professionals en organisaties al 20 jaar onze diensten aan. Met passie deskundigheid en geduld hebben wij vele professionals grote stappen laten zetten in hun carriere en vele organisaties begeleid naar hogere performance en harmonieuze samenwerking.

De opleiding Transactionele Analyse en Psychodynamisch systeemdenken heeft mij als mens veel balans geboden en als professional ben ik een zichtbare krachtige leidinggevende en projectmanager geworden.

provinciaal projectleider

De coaching door Joost Levy heeft diep doorgewerkt in mijn leven. Ik heb zo veel rust gekregen rond thema’s die voor mij speelden dat ik nu veel meer beschikbaar ben voor de mensen met wie ik in mijn werk te maken heb. Daardoor komen oplossingen voor complexe problemen sneller en creatiever in beeld.

Projectleider energiebeheer

Ik vond de workshop ‘Exploring Organisation in the Mind’ heel aangrijpend en voelde me boos en onzeker bij veel wat ik daarin tegen kwam. Ik ging met veel ongemak naar huis. Daarna zijn er zo veel kwartjes gevallen dat ik mijn organisatie heel anders heb ingericht en ik en mijn medewerkers met veel meer energie en balans daar in aan het werk zijn.

Directeur van een trainingsbureau

Onze kernteams werken niet meer tegen elkaar in, maar ze werken samen, communiceren en gaan met elkaar in gesprek voordat er een probleem zichtbaar wordt.

Directeur ICT bedrijf